сряда, 11 март 2015 г.

Биорезонансна терапия с честоти за лечение на различни заболявания.Реймънд Райф и Хулда Кларк.


Биорезонансната терапия се прилага с честотни генератори.Предназначени са за активна биорезонансна терапия върху човешкия организъм. Тя се основава на генериране на електромагнитни сигнали с определена честота и форма, чрез които се въздейства и се унищожават вредни патогени - различни вируси, бактерии, паразити  в човешкия организъм, които са основна причина за болестите. Използва се и за изчистване от токсини.
Това е лечение без медикаменти, и то на много широк спектър от заболявания. Принципът на биорезонансната терапия се основава на това, че човешките клетки на молекулярно и на атомно ниво са свързани и функционират посредством определени магнитни сили и взаимодействия. Основната разлика с медикаментите е, че тук се атакува директно причинителят на болестта, а не последствията, както е при лечението с медикаментите. Това се основава откритието на д-р Реймънд Райф. Той открива първи, че както всяко материално тяло, така и клетките имат честота, с която трептят. На базата на това той започва да прави собствените си открития.
Учените от господстващата традиционна медицина, овладяна от фармацевтичните монополи официално не приемат,не прилагат и не искат и да чуват за Биорезонансната терапия,и честоти за лечение на различни заболявания.
 Въпреки това Биорезонансната терапия намира все повече последователи изучава човешкото тяло човешкото тяло и оказва помощ при различни заболявания,като дава лечебни биорезонансни  честоти, които са способни да помогнат по отношение на лечението на много заболявания.
Учението на Райф бивa скрито и изоставено в продължение на много години, победено от парите на фармацевтите,а той е ученият видял първия вирус на живо, благодарение на изобретеният от него модерен микроскоп.
Днес искам да представя възможност да се разбере каква е същността Биорезонансната терапия,с честотите за лечение на различни заболявания.
Д-р Райф първи открива, че всяка клетка се влияе от определена честота на трептене.През далечната 1920 година той открива вируса на рака, изследва го и го инжектира в 400 плъха, като след въздействие с определена честота на трептене всички животни са излекувани. Нарекъл го "Cryptosides primordiales". Д-р Райф си дава сметка, че по този начин могат да бъдат излекувани над 500 болести, сред които СПИН, тиф, стрептококи, стафилококи, туберкулоза, сифилис, менингит, пневмония и много други. 
През 30-те години на 20-ти век той с помощта на специално проектиран  микроскоп  наблюдава броя на микробите, които били твърде малки, за да се визуализират със съществуващата до момента техника. Райф с изобретеното от него устройство за излъчване на лъчи може да отслаби или разруши патогените, чрез енергични разрушителни резонанси.Райф  е документирал  „Смъртоносна осцилаторна стойност” за различните патогенни организми и е  унищожавал тези организми, като им изпраща вибрации с тази конкретна стойност.
Неговата медицинска кариера била дискредитирана от фармацевтичните мастодонти,които се почувствали застрашени от едно толкова достъпно ,евтино и без лекарства лечение на толкова много болести. 
 Райф обвинил научните среди, за това, че не признават постиженията му и заподозрял в конспирация Американската медицинска асоциация, Министерството на здравеопазването и други структури на „организираната медицина”, които според него били виновни за „промиване на мозъците” на потенциални поддръжници на неговата теория.
Интересът към учението на Райф е възобновен по-късно в някои независими медицински кръгове и темата била повдигната в книгата от 1987г. "The Cancer Cure That Worked", че Райф е успял да разработи ефективно лечение срещу рака, но откритията му били потулени от мощна конспирация, зад която стояла Американската здравна асоциация.
  След публикуването на тази книга много устройства носещи името на Райф били пуснати на пазара, като лек за различни заболявания.
Устройствата на Райф в момента се представят от водещите експерти, като електронни устройства за Биорезонансната терапия.
Има множество доказателства, че всяка клетка в организма е излъчвател и приемник на електромагнитна информация. Познати данни за този феномен са ориентирането на птици и пеперуди които мигрират ориентирайки се по линиите на ел.магнитното поле на земята, дребните риби, които си взаимодействат чрез магнитни сили за да образуват и запазват организирани формации и др.
Клетките също приемат и излъчват енергия под формата на електромагнитни вълни с определена дължина на вълната и тази честота е строго специфична за всеки тип клетки. Установено е, че здравите клетки трептят с едни честоти, за разлика от болните клетки.
 От друга страна има определени електромагнитни честоти, които предизвикват и отговарят на определени биохимични процеси.
В резултат на извършени през последните десетилетия изследвания учени от различни страни потвърждават методът на Райф и Биорезонансната терапия.
Д-р.Хулда Кларк  по-късно работи в областа на биорезонанса. Изследва хиляди бактерии като също така установява техните честотни трептения . Пускайки в човешкото тяло електронни импулси със честота еднаквана с тази на съответната бактерия, бактерията изпада в резонанс и умира,като потвърждава откритието на  д-р Раймон Райф от началото на миналия век.Зепер е електронна машинка на д-р Кларк.
 В по-късен период Д-р Кларк доказва ,че бактериите могат да се убиват и то всички едновременно с положителни добре филтрирани електрически импулси в определен честотен спектър , поради тази причина ,че бактериите и вирусите са носители на отрицателен товар. 
Теорията на Кларк е,че в рамките на 7 минути всички бактерии в тялото умират  , но се получва проблем ,че от бактериите излизат живи вируси които не са засегнати от електрическите импулси  поради това ,че са били под прикритие вътре в бактерията. Затова след 20 мин. пауза се прави втори зепинг от 7 минути за да се изтрепят и вирусите , а също така ако случайно някоя бактерия е останала жива . След още 20 мин се прави трети зепинк от 7 минути за да тушира всичко ако случайно е останало нещо здраво . Паузата е от 20 мин. , защото това е време в което бактериите и вирусите създават ново поколение .   
Зепера е електронна машинка която убива всички бактерии.
Лично аз,приемам и двете теории,като малко повече се доверявам на съвременните последователи на Райф.

 Трябва да отбележа и някои други популярни иновативни методи.
 Нещо подобно прилага и Джордж Лаковски,но базирано на радиовълни.Той твърди,че за да функционират нормално клетките в организма се нуждаят от достатъчна амплитуда на осцилации или нормален електрически потенциал на излъчване. Когато силата на клетъчните осцилации на клетките в организма намалее, това дава възможност за растеж и развитие на патогенните микроби което води до различни заболявания. Изхождайки от това разбиране Лаковски приема, че въздействайки на организма с радиовълни с различна честота на осцилации зарежда клетката с необходимата енергия и това засилва мощно имунната система за борба с болестния процес.
 През 1924 г. той в сътрудничество с  Никола Тесла той създава апарат за радиочестотно излъчвания известен под името Мултивълнов осцилатор (Multi Wave Oscillator – MWO). Последват редица експериментални проучвания върху растения и животни, които доказват позитивната роля на радиочестотните излъчвания върху биологичния организъм. По-късно апарата на Лаковски е използван с успех, както от него така и от лекари от различни европейски страни и за лечение на пациенти с различни хронични заболявания, включително и онкологични.
През 1988г. James Girard създава апарата BioCharger при който електромагнитните вълни се излъчват посредством газифицирани ниско вакуумни тръби или плазмени излъчватели. Усъвършенстваната характеристика на плазмените излъчватели предлагат подобрени характеристики включващи пулсиращи електромагнитни излъчвания (PEMF), фотонни излъчвания, монохроматична светлина и микроелектротерапия. През 1996г е проведено клинично проучване при пациенти със СПИН в New York Health and Healing Center (NYH&HC). Резултатите получени след 10 седмично лечение показват средно 79%  намаление на симптомите на заболяването.
През 2006 г. научноизследователската компания Novobiotronics под ръководството на Anthony G. Holland започва интензивни експериментални проучвания върху терапевтичните възможности на плазмена електромагнитна терапия (PEFT – Plasma Emission Field Treatment). 

 На пазара има голяма конкуренция от генератори на Райф,зепери на Кларк и комбинирани уреди на цени от стотина лева до десетки хиляди евро.
 За да не звучи като реклама няма да давам препоръки за конкретни прибори и фирми,въпреки ,че имам някои пристрастия.
 Само съветвам приборът на който се спрете да е универсален със синусоидална вълна на Райф и правоъгълната вълна на Кларк и не много евтин или много скъп.
Желателно е да има напрежение до 20-22 v,с цел по надежно дълбоко проникване и честоти от 1 Hz до десетина милиона херца.

Желателно е да имате изследване с уточнени патогени за прилагане точната честота на унищожаване.Самолечението е опасно и често вредно.Не отлагайте консултация със специалист.Прилагането на честотите е на собствен риск.
Прилагането на биорезонансната терапия е опасно и забранено за хора с пейсмейкъри, други елктронни стимулатори и бременни жени.

Като начало давам някои честоти:

Общи антисептични честоти и програми за кръгли червеи за 3-5 минути на Райф.Използвайте 766 за по-дълги периоди. - 250, 1,2, 650, 625, 600, 787, 727, 262, 776, 766

Генерални антисептични — 10000, 5000, 3176, 2145, 1552, 1488, 880, 802, 786, 776, 766, 760, 728, 688, 683, 676, 666, 660, 464, 450, 444, 428, 120, 20,  2720, 2000, 1865, 1770, 1550, 1360, 880, 804, 802, 787, 786, 760, 728, 690, 660, 590, 555, 465, 450, 428, 768, 523, 333, 14

Последни хитове в мрежата — 4412, 3040, 2128, 2112, 1862, 1550, 880, 800, 786, 732, 728, 712, 688, 676, 644, 464, 422, 128, 120, 20 


Генерални антипаразитни честоти— 10000,5000, 3176, 1998, 1865, 1840, 880, 800, 780, 770, 740, 728, 727, 690, 665, 660, 465, 444, 440, 125, 120, 95, 80, 72, 47

В следващи публикации ще предложа на вашето внимание други честоти изпитани в практиката през последните години в САЩ,Япония,
Великобритания,Русия и клиники в други водещи в биорезонансната терапия държави.

Консолидиран анотиран списък с честотите за контактна биорезонансна терапия на д-р Райф.Всички честоти са синусоидални в Hz.

БИОРЕЗОНАНС.ЧЕСТОТИ ЗА ЯЗВА,ГАСТРИТ,КОЛИТ,ПАНКРЕАТИТ,КИСЕЛИНИ,ЯЗВА НА ДВАНАДЕСЕТОПРЪСНИКА.

Биорезонансна терапия и честоти за лечение на зъбобол,пародонтоза,дентални инфекции,зъбни огнища, подутини и главоболие.
Билката шипка в народната и традиционната медицина.Отвара от шипки.Лечение с шипки.

Билки за общо укрепване.Рецепти,приготвяне,приложение.

ГРИП.СИМПТОМИ.ПРЕДПАЗВАНЕ ОТ ГРИП.ЛЕЧЕНИЕ НА ГРИП.КАК ДА РАЗЛИЧИМ НАСТИНКА ОТ ГРИП?

НАСТИНКА,БОЛКА В ГЪРЛОТО,ХРЕМА,КИХАНЕ И КАШЛИЦА.

Народната медицина за болка в гърлото,как се прави гаргара,компреси, билкови отвари лайка риган, мащерка, камфорово масло.

Билката липа в народната медицина при заболяване на гърлото и устата, изгаряния, кожни обриви, ставни болки, възпалени хемороиди.

Искам бебе. Безплодие. Рецепти от българката народната медицина при безплодие. Преди инвитро.

Народната медицина и билките за лечение на екзема, кожни проблеми,обриви,пъпки.

Три чаши кафе на ден намаляват с 50% риска от рак на черния дроб.

Витамин D предотвратява захарен диабет тип 2, за пациенти над 30 години? Хранене,народна медицина при захарен диабет.

Нозодите срещу ваксините,хомеопатията срещу традиционната медицина.

Магарешки трън. Магарешки бодил. Билката в народната медицина.

Високо кръвно налягане,симптоми,причини,лечение.


Треска, висока температура, симптоми, причини,лечение,народна медицина и билки.

Повръщане.Причини за повръщане.Лечение силно повръщане.Народна медицина и билки срещу повръщане.

Народната медицина.Лечение на изгаряне,рани,гнойни рани с жълт кантарион, бял равнец,подбел, бял крем, живовляк, невен, репей,бял тамян.


Декларация за поверителност


„Бисквитката“ DART на DoubleClick се използва от Google в рекламите, показвани в уебсайтовете показващите реклами от AdSense или участващите в одобрени от Google рекламни мрежи.
Когато гледате дадена реклама или кликнете върху нея, възможно е в браузъра Ви, да бъде поставена „бисквитка“.
Събраните данни от тези „бисквитки“ се използват за подпомагане на по-доброто показване и управление на рекламите в сайта или сайтовете на издателя, както и в цялата мрежа.
Доставчиците – трети страни, включително Google, използват „бисквитки“, за да показват реклами въз основа на предишните посещения на потребителите в уебсайта.
Използването на „бисквитката“ DART позволява на Google и нейните партньори да показват реклами на потребителите въз основа на посещенията им на Вашите и/или на други сайтове в интернет.
Потребителите могат да откажат използването на „бисквитката“ DART, като посетят страницата за отказване на рекламирането.


=
Съдържанието на този сайт може да се използва при условията на Криейтив Комънс.

Публикуваната в този сайт информация е за общообразователни цели, и не следва да служи за самостоятелно поставяне на диагноза и започване на самолечение.
Сайтът не носи отговорност при настъпили здравни неблагополучия вследствие на неправомерно използване на публикуваните тук информационни материали.

За контакти: yphalachev@gmail.comFollow by Email