петък, 18 август 2017 г.

Ако след Ариана Гранде, Европа се бе отказала от либералната толерастия,нямаше да има терор в Барселона.

 Толерастия е толерантност изродена до крайна степен, че да поставя интересите на чужда,външна  група от хора, на чужди народи етноси и религиозни групи пред интересите на собственият си народ ,религия и цивилизация.
Толерантността води до обезличаване на религии и  културно претопяване на нации.
Висшата форма на толерастията е държавно-либералната толерастия на ЕС,ЕК и по-голямата част от европейските ръководители.Толерастията е на лице, когато законите в държавта важат само за собствения народ и собствената религия но не и за други малцинства и религии.
Аз не съм толерантен.Европа събуди се! Това е религиозна война.Ако не бяхма толерантни,можеше да няма трагедия в Барселона.„Световната олигархия, (Правителство)“ в лицето на Римския клуб,Билдърбъргската група, Световния икономически форум,Трилатералната комисия и  американските ВПК, RAND Corporation, Brookings Institution,  Heritage Foundation,National Endowment for Democracy  и наднационалните ционистки ръководни структури на САЩ,Европейския съюз и НАТО, ни казват да сме толерантни и да не се страхуваме.
 Ръководителите на въпросните про-ционистки ОПГ, провеждат планирана подмяна на народите и религията на континента Европа.Трябват им работници и си провеждат политиката.
 Унгария,Полша,Русия и частично още някои започнаха да се усещат и противопоставят.Другите са послушни и толерантни.До кога?

 Неконтролируимите тълпи мюсюлмани прииждащи в Европа, са водени  и от религиозни подбуди. Не е възможно ислямската религия да се затвърди без миграция. Няма начин ислямът да се наложи на новото местопребиваване без мюсюлманите да нарастват на брой, затова преселението им не е случайност, а тактика и това е също вид „джихад“ –„джихад и хиджра“.
 Инвазията на исляма в Европа не е случайност,а една дългосрочна стратегия, начертана преди няколко столетия.Концепцията за „Хиджра“ е "преселение на мюсюлманите в немюсюлмански земи".
 „Хиджра“ символизира готовността на мюсюлманите да страдат за правата вяра, ако се наложи, но да установят на всяка цена исляма над своите противници. Днес мигрирането представлява своеобразно задължение за мюсюлманите, като подготовка за други форми на ислямския „джихад“, целящи победата на исляма и мюсюлманите в другите неислямски държави. „Джихад“ е едно от най-важните задължения на мюсюлманите. Той е като свещенослужение за тях и е определен като „прославено и свещено дело“.
В Корана е казано: „Не са равностойни онези от вярващите, които си седят вкъщи, без да им се навреди, и онези, които се борят по пътя на Аллах чрез своите имоти и души. Аллах отреди на борещите се чрез своите имоти и души да са с едно стъпало над седящите. На всеки Аллах обеща най-прекрасното, но Аллах отличи борещите се пред седящите с огромна награда“ (Сура 4:95).4

Европейските управници системно прикриват стотици "дребни" криминални и сексуални престъпления на бежанците ислямисти.
Без тези на практика престъления на толерантните власти,можеше да няма терористичен акт в Барселона.
 Негодниците трябва да разберат,че на война толерантните умират първи.

Властите в страните от ЕС стриктно се придържат към толерантното прикриване на информация за криминалните и сексуални престъпления, извършвани от мигрантите. Все по- трудно,  истината излиза наяве.Ето един пример от Нидерландия:
Холандската полиция е предоставила на най-големия вестник в страната – „De Telegraaf“ статистика за криминалните престъпления, извършени от търсещи или вече получили убежище (статут на бежанци) лица.
Вестникът отдавна се опитва да получи тази информация, позовавайки се на Закона за свобода на информацията. Но, първоначално, Националната полиция на Холандия е отрекла да събира и съхранява статистически данни за търсещите убежище и престъпленията, извършвани от мигрантите.
Журналистите от вестника обаче, са успели да разберат, че полицията на Амстердам събира подобна информация по искане на кмета на града, и че дори е създадена специална група от анализатори (наречена „Миграция и престъпления от чужденци“), която да установи, дали е по-вероятно, мигрантите да извършат криминални престъпления.
Това е заставило полицията да оттегли (?!) предишните си твърдения (простичко казано – лъжи – бел.ред.) и даже да съобщи, че такава информация всъщност има, но не било възможно да бъде разпространявана „поради важността на текущи разследвания“.
 За 2015 и 2016 г. почти 10 000 бежанци са били заподозрени в криминални престъпления (вкл. и в участие в организирани престъпни групи). От общо подалите молби през тези години молби около 60 000 мигранти, поне около 10 000 (над 16%) са криминални престъпници.
 По подобен начин се държат властите във всички европейски страни и вършат престъпления срещу народите си,за които и по сега действащите закони подлежат на затвор.
 Подобни примери има стотици и в Швеция и Германия и във всички европейски страни и това също е част от престъпната политика.В България омаловажават и прикриват циганската престъпност.

На нас,обаче ни стигат мощни взривове избухнали в четирите влака в Мадрид на 11 март 2004 г. и 192 жертви и 1500 са ранени.Загиналите български граждани бяха четирима.
 Стигат ни четирите взрива избухнали в Лондон от 7 юли 2005 г.  В резултат загиват 45 души, а около 1000 са ранени  в Лондонското сити. Впоследствие са взривени пътнически автобуси на площадите „Ръсел” и „Тейвиксток”.
Отговорност поеха мюсюлманите от „Тайната организация на „Ал Кайда” в Европа. Атентатите са реализирани седмица след получаването на председателството на Евросъюза от Великобритания.
Стигат ни експлозиите   в три влака и един автобус в Лондон на 21 юли 2005 г. и четиримата  убити в стрелба в еврейския музей в Брюксел на 24 май 2014 г. Нападателят е мюсюлманинът френският гражданин Мехди Немуш.
Трябва да помним ислямисткото нападение на братя Куаши и редакцията на сатиричния в. "Шарли ебдо" и убиха 12 души.
 Да помним и 9 януари 2015 г. ,когато мюсюлманинът френския последовател на ИД Амеди Кулибали взе за заложници клиенти на еврейски супермаркет в Париж и уби четирима от тях. Ден преди това той уби общинска полицайка в предградие на Париж.
 Защо да забравяме 13 ноември 2015 г. и серията от атаки в Париж срещу кафенета, ресторанти, барове, концертната зала Батаклан и Стад дьо Франс с участието на три групи от по трима ислямски терористи, комбиниращи самовзривяване, масово убийство и взимане и разстрел на заложници, отнеха живота на 130 души. Ранени бяха 368 души.
 Европейците да не си заравят главите в пясъка за 22 март 2016 г. ,когато
трима мюсюлмани,атентатори на ИД, всичките белгийски граждани, се взривиха на международното летище на Брюксел Завентем и на метростанция Маалбек в града и убиха 32 души. Ранени бяха 340 души.
На 14 юни 2016 г. мюсюлманинът,
французин от марокански произход уби полицейски командир пред дома му в предградие на Париж, а после и неговата партньорка,взе малкото им дете за заложник и по време на заложническата криза в апартамента на убитите полицейски служители.
 Не можеше да сме толерантни след 14 юли 2016 г. ,когато мюсюлманин се  вряза камион в множество на крайбрежния булевард на Ница във Франция и уби 86 души и  ранените бяха над 450 и на 18 юли 2016 г. ,когато 17-годишен афганистански бежанец с брадва и нож атакува пътниците на влак в района на германския град Вюрцбург и рани четирима души, преди да бъде ликвидиран. На 24 юли 2016 г. ,мюсюлманин рани 15 души като се взриви в района на музикален фестивал в германския град Анбах.
 Ако не бяхма толерантни след 22 май 2017 г. ,когато 22 души загинаха и над 60 бяха ранени при взрив на концерта на американската певица Ариана Гранде в британския град Манчестър и когато на 22 март 2017 г. мюсюлманин прегази хора по моста Уестминстър в Лондон и после намушка полицаи пред парламента,с  4 загинали, а ранени 40,можеше да няма трагедия в Барселона.
Толерантността не помогна на 18 март 2017 г. ,когато мюсюлманин
 нападна военен патрул на летище Орли в Париж, след като преди това бе стрелял по полицейски патрул и не помогна на 3 февруари 2017 г.,когато ислямист, размахващ мачете и викащ "Аллах е велик", атакува военен патрул пред търговски център на входа на Лувъра в Париж.
Какво точно не разбраха европейците на 19 декември, когато радикализиран мюсюлманин- тунизиец открадна полски камион и го вряза в множество на коледен базар в Берлин. Загинаха 12 души или на 26 юли 2016 г. ,когато двама нападатели -ислямисти прерязаха гърлото на свещеник и раниха заложничка в църква в Сент Етиен дю Рувре във Франция.

 Колективната лудост, обхванала Европа, по отношение към нелегалните пълчища, които заливат континента по море и суша вече години наред,вече е недопустима.
Вместо тези орди да бъдат решително възпирани и връщани там, откъдето са дошли, а заловените нелегални емигранти да бъдат съдени за нарушаване на държавната граница, Европа ги приема,дава им пари и храна, осигурява им жилища, медицинска помощ. За благодарност те просто избиват европейци и изнасилват каквото могат.

След римския папа и републиканците в САЩ започват да харесват Путин.

Държавният департамент на САЩ продължава битката срещу Православието.

Доживяхме-Китай е готов да отговори на САЩ с ответни действия.

Маршал Халифа Хафтар увери Москва в желанието си да си сътрудничи с Руската федерация и поиска военна помощ.

Обвинения срещу известни НПО-та, за участие в контрабандата и трафика на бежанци към Италия и ЕС.

Защо папата римски, обича Владимир Путин?

И трите ислямски доктрини: джихад, хиджра и такийя успяват в Европа.

При дефицита на представителната демокрация,какво- пряка демокрация или режим?

Разузнаването на САЩ призна,че Северна Корея вече разполага с ядрени устройства, с които да въоръжи балистически ракети и други носители.

New York Times: Американската армия се готви да воюва в Източна Европа.

Увеличава се нашествието на африкански мюсюлмани в Европа,през първата половина на 2017 година!

Забрана за продажба на американски сгъстен шистов газ в Европа предлагат от френския Сенат.

Путин:"Русия и България винаги са били свързвани с братска дружба".Румен Радев потвърди поканата към Владимир Путин,за 140-та годишнина от Освобождението на България.

Русия остава гарант за енергийната сигурност на потребителите на руски газ в Европа. 

Кашата в администрацията на Белия дом продължава.ЦРУ взема връх.

След Гърция и Полша си поиска парите от Германия.

Тръмп успя да сближи Европа с Русия,нещо което и Меркел и Путин не успяха.

Тръмп скочи на Китай,те му показаха множеството си нови балистически ракети.

Хусите провеждат мащабна офанзива на територията на Саудитска Арабия,голямата приятелка на Тръмп.

Фелдмаршал Халифа Хафтар взема под крилото си Сейф ал Ислам.

Путин подписа закон за авиобаза на Русия в Сирия за 49 години и автоматично продължаване за 25-годишни периоди.

Скандално! Както прогнозирах ГЕРБ се отказаха от антиамериканските и антисорос поправките.

Доналд Тръмп-третият излишен човек в компанията на Путин и Си Дзинпин.

Иран и Ирак подписаха споразумение за военно сътрудничество и за борба с „тероризма и екстремизма”.

Талибаните превзеха още два окръга в Афганистан, писа The New York Times.

Юнкер поиска ответни санкции на ЕС срещу САЩ. Евроатлантизъм в действие!

Орбан се опитва да отвори очите на европейците срещу опитите на ЕС и Сорос да „ислямизират Европа”.

Натовски неволи. Началникът на генералния щаб на френската армия, подаде оставка заради разногласия с Макрон за съкращения в бюджета.

След Бенгази,Маршал Халифа Хафтар поглежда към Триполи.

В Южен Тирол се удвои потока от бежанци,нараства напрежението между Австрия и Италия.

Шамар за 1 милиард долара от Багдад.

Ами сега? WP: Тръмп реши да закрие програмата на ЦРУ за въоръжаване на опозицията в Сирия.

Дори порталът Global Conflict класира Грипен преди Ф-16.

Франция вижда във Великобритания не партньор, а враг.

Сблъсъци между две от най-влиятелните терористични групировки и противници на Асад.

А,България кога? И Израел отсвири Сорос и организациите му.


Декларация за поверителност


„Бисквитката“ DART на DoubleClick се използва от Google в рекламите, показвани в уебсайтовете показващите реклами от AdSense или участващите в одобрени от Google рекламни мрежи.
Когато гледате дадена реклама или кликнете върху нея, възможно е в браузъра Ви, да бъде поставена „бисквитка“.
Събраните данни от тези „бисквитки“ се използват за подпомагане на по-доброто показване и управление на рекламите в сайта или сайтовете на издателя, както и в цялата мрежа.
Доставчиците – трети страни, включително Google, използват „бисквитки“, за да показват реклами въз основа на предишните посещения на потребителите в уебсайта.
Използването на „бисквитката“ DART позволява на Google и нейните партньори да показват реклами на потребителите въз основа на посещенията им на Вашите и/или на други сайтове в интернет.
Потребителите могат да откажат използването на „бисквитката“ DART, като посетят страницата за отказване на рекламирането.


=
Съдържанието на този сайт може да се използва при условията на Криейтив Комънс.

За контакти: yphalachev@gmail.com


Публикуваната в този сайт информация е за общообразователни цели, и не следва да служи за самостоятелно поставяне на диагноза и започване на самолечение.
Сайтът не носи отговорност при настъпили здравни неблагополучия вследствие на неправомерно използване на публикуваните тук информационни материали.

Follow by Email

П.А.*-политически анекдот.
Публикуваната в този сайт информация е за общообразователни цели, и не следва да служи за самостоятелно поставяне на диагноза и започване на самолечение. Сайтът не носи отговорност при настъпили здравни неблагополучия вследствие на неправомерно използване на публикуваните тук информационни материали.