БЪЛГАРИ
Facebook Group · 4012 членове
Присъединяване към групата
Това е група за родолюбивите българи и е добре дошъл всеки родолюбец с българско самосъзнание. Родолюбие е любов към род и родина,привързаност към отд...
 

събота, 31 март 2018 г.

Испания,Кипър и Румъния бойкотират европредседателството на България.

Испания,Кипър и Румъния бойкотират европредседателството на България.

Испания,Кипър и Румъния отказват да присъстват на срещата на високо равнище ЕС - Западни Балкани, планирана за 17 май в София, защото не искат да седнат на една маса с косовския представител.
Испания,Кипър и Румъния смятат, че Косово не може да бъде приемано за държава и отказват да присъстват на срещата и да се снимат с косовския представител,съобщи Радио Свободна Европа.
 На сборището в София  Косово ще се третира като държава и на тази област се обещава бъдеще и европейска интеграция, както и на останалите ислямски тумори.
Създаване на още един ислямски тумор в сърцето на Европа стана в резултат от силния натиск на САЩ върху всички страни от ЕС.На голяма част не им трябваше дълго убеждаване.Ердоган не закъсня и потвърди тумора:
„Косово е Турция; Турция е Косово."
Само няколко държави са исторически отговорни и не паднаха под американските хватки,за залагане на дългосрочни ислямистки бомби в Европа-Кипър, Гърция, Румъния, Словакия и Испания не признаха и не признават независимост на Косово.
 Резолюция 1244 на Съвета за сигурност на ООН от 1999 г.  подчертава суверенитета на Белград върху провинцията, като в същото време признава възможността да се договори известна независимост на Косово.Европа прилага самоубийствени мерки, за да отслаби влиянието на Белград над севера и да го накара да сътрудничи с Прищина.И НАТО подкрепя антиевропейската ислямската кауза на албанците и Хашим Тачи,натрапена на Европа от САЩ с единствена цел да се зареди поредния ислямски тумор в сърцето на Европа.


 Косовският лидер с незавидна репутация, президент на Косово  и бивш бунтовник, познат като „Змията” и иска да води Косово към Европейският съюз.Публичният му образ обаче беше сериозно накърнен от доклад на Съвета на Европа от 2011г., в който беше обвинен във връзки с организираната престъпност и контрабандата на органи по време на войната със Сърбия. Осигурявайки протекция за армията на Тачи срещу сърбите, ЦРУ и САЩ на практика осигуряваше и чадър за “балканския път на хероина”, контролиран от албанската мафия.
Парламентарната асамблея на Съвета на Европа прие на 16 декември 2010 година в Париж доклада на Дик Марти, в който косовският премиер Хашим Тачи е посочен като водач на група, занимавала се с търговия с човешки органи, наркотици и оръжие в края на 90-те години.
Докладът на Дик Марти представи обвинения за отвличания, изчезвания, екзекуции, търговия с органи и други тежки престъпления, координирани от бившите лидери на Армия за освобождение на Косово, които са водещи политици в Косово, като косовския премиер Хашим Тачи.
Марти пише в частност , че групировката, свързана с Тачи, е убивала сръбски затворници, държани в специални лагери в Албания, за да продаде органите им на международния нелегален пазар за органи. Банкови сметки в Швейцария, Албания, Германия и други европейски страни, на който били прехвърляни парите от търговията с органи, може да послужат като доказателство на докладът на Съвета на Европа, който уличава косовския премиер Хашим Тачи в „бос на албанската мафия в Косово”.Сметките са били открити от сръбската прокуратура за военни престъпления, но и американското ФБР, което разследвало финансирането на екстремни ислямистки групировки. Някои от сметките били на лични имена, но и на лъжливи хуманитарни организации, които са служили като параван за престъпни деяния. Някои от тези организации са „Помощ за Косово”, „Медикер”, „Караван”, „Ал Харамаин”, „Таибах интернационал”. Авторът на доклада Дик Марти е заявил, че е представил достатъчно доказателства за започване на разследване.
Още Карла дел Понте, в своята книга посочва, че членове на Армията за освобождение на Косово са убивали невинни граждани и след това продавали техните органи.
Кардиолог е бил главния „касапин” на АОК. На върха на организираната група в Косово, която е убивала сръбско население и след това продавали техните органи се намира кардиологът Шаип Муя, който е близък сътрудник на косовския премиер Хашим Тачи продължава докладчикът на Съвета на Европа Дик Марти. Голямата биография на Муя започва от неговото участие в студентските протести, след това надзор на здравето на лидера на Армията за освобождение на Косово (АОК) и накрая най-влиятелната личност в кабинета на Хашим Тачи.
„Открихме многобройни информации и връзки на Муя за дългогодишна свързаност с международна мрежа за търговия на органи, посредници и нелегални хирургически процедури”, се казва в доклада на Марти.
Русия не призна резултатите от изборите в Косово и ги смята за нелегитимни.
Осигурявайки протекция за армията на Тачи срещу сърбите, ЦРУ на практика осигуряваше и чадър за “балканския път на хероина”, контролиран от албанската мафия”.Според редица експерти, разпускането на Армията за освобождение на Косово само е улеснило бума в наркотрафика. То е позволило включването в него на хиляди цивилни албанци, всеки от които обаче е задължен да дава процент от печалбата на водача на собствения си клан.Според немската федерална полиция, албанците вкарват 80% от хероина на европейските пазари, а сред наркоманите той е вече известен като “албанка”.Според редица експерти, разпускането на Армията за освобождение на Косово само е улеснило бума в наркотрафика. То е позволило включването в него на хиляди цивилни албанци, всеки от които обаче е задължен да дава процент от печалбата на водача на собствения си клан.
По данни на Интерпол около 500 косовски албанци редовно пренасят на Запад пратки от по 20 или повече килограма хероин, докато с по-малките (под два килограма) са ангажирани други 5000 дребни доставчици.
Северът на Косово функционира до голяма степен като част от сръбската държава, докато отхвърлянето от Сърбия на косовската държавност,до сега възпрепятства способността му да действа на регионално ниво, да не говорим за международната сцена.
Не виждам шанс Европа да се осъзнае какво прави.

През 2008 г., след години на стагнация и неясен законов статут, територията с население 1,7 милиона души обяви независимост с подкрепата на САЩ и под натиска на САЩ.Малка част от северната част на Косово, където сърбите доминират, оказва съпротива срещу новата ислямска държава в сърцето на Европа и Косово де факто е разделена по етнически линии.

Защо е толкова важно Косово за САЩ?Защото очевидно дестабилизира Европа и заради Бондстийл!
Огромната база Бондстийл в Косово не е база на НАТО и европейците нямат достъп там. Бондстийл в Косово е точният израз на окупация на Балканите от САЩ. Балканите бавно и сигурно се превръщат в американски протекторат,
особено,когато Европа е безсилна.
  Косово съществува благодарение на САЩ, и подземния и светлия бизнес,(ако го има), са благодарение на САЩ.


Новата стратегия наСАЩ за Балканите е да спре Русия и да се решат в техен и мюсюлмански,(шиптърски),интерес споровете за доскоро изконно християнски земи.
При  евентуална криза в Сърбия,България,Гърция, Македония или Черна гора американските сили могат много бързо да навлязат от Косово и Метохия с "чисто демократични намерения" в която и да е съседна територия, които са между Черно море, Дунав и Средиземноморието.
Оценявайки Косово като  коридор в сърцето на Европа всеки би трябвало да разбере стратегическата важност на Южните сръбски провинции.
Изключително важен интерес на Вашингтон за военно присъствие в Косово и Метохия е чисто геополитически - сърбите и гърците, ако запазят политическа независимост по отношение на САЩ и залитат към Русия, няма да бъдат свободни да действат.Сърбия трудно ще бъде оставена от САЩ да наруши монопола им  по отношение на сигурността в Европа. Не може да бъде допуснато Сърбия да бъде основа на конкуренцията между Русия и НАТО.
Между юли и ноември 1999 г. американската база е построена от 1700 американски военни инженери с помощта на 1000 американски и 7000 косовски албанци.
 Бондстийл е влючен в широката мрежа на американските военно-индустриални бази. Фирмата „Band PS” е дъщерна компания на „Халибъртън корпорейшън”, чийто директор е Дик Чейни, някогашен министър на отбраната в администрацията на Буш-старши.
Бондстийл, е най-голямата военна база на САЩ в тила на Европа и отчетливо доказва, че САЩ се стреми към трайно присъствие в Южните Балкани.
Проектите за изграждането на Бондстийл,са били създадени много преди хвърлянето на първите натовски бомби в Косово и Метохия през март 1999 г.Да не се чудим защо беше интервенцията!
 Бондстийл  приема все повече американски войници, и  е стартова платформа за следващи американски военни операции в този регион. Силното логистично и високотехнологично състояние на военното оборудване превърна Бондстийл във фактор на стабилност за американските части в Югоизточна Европа.
На входа на съвременната крепост ви посрещат импозантни стени и многобройни антени с камери за наблюдение, като всичко това се съпровожда от постоянни прелитания на хеликоптери. Цялата околност около базата е заобиколена от многобройни асфалтирани пътища. Очевидно сериозно са се погрижили за сигурността на базата. Наоколо няма нито едно дърво. Бондстийл е опасан от защитна стена с дължина 14 км и височина 2,5 м, като на стратегическите точки са изградени 9,6 метра високи топовни кули (вместо обичайните 2,5 метра), защитени с дебели бетонни плочи.”
Вътрешността на Бондстийл има около 300 бетонни сгради.Военнотехническата апаратура непрекъснато се подменя, Бондстийл има около 52 самолета и 60 хеликоптера, включително и 12 „Апачи”.
Halmag
Разгледай Халмаг.
Нов онлайн магазин.
Halmag BG Group
Facebook Group · 1342 членове
Присъединяване към групата
Нов онлайн магазин.

Декларация за поверителност


„Бисквитката“ DART на DoubleClick се използва от Google в рекламите, показвани в уебсайтовете показващите реклами от AdSense или участващите в одобрени от Google рекламни мрежи.
Когато гледате дадена реклама или кликнете върху нея, възможно е в браузъра Ви, да бъде поставена „бисквитка“.
Събраните данни от тези „бисквитки“ се използват за подпомагане на по-доброто показване и управление на рекламите в сайта или сайтовете на издателя, както и в цялата мрежа.
Доставчиците – трети страни, включително Google, използват „бисквитки“, за да показват реклами въз основа на предишните посещения на потребителите в уебсайта.
Използването на „бисквитката“ DART позволява на Google и нейните партньори да показват реклами на потребителите въз основа на посещенията им на Вашите и/или на други сайтове в интернет.
Потребителите могат да откажат използването на „бисквитката“ DART, като посетят страницата за отказване на рекламирането.


=
Съдържанието на този сайт може да се използва при условията на Криейтив Комънс.

За контакти: yphalachev@gmail.com


Публикуваната в този сайт информация е за общообразователни цели, и не следва да служи за самостоятелно поставяне на диагноза и започване на самолечение.
Сайтът не носи отговорност при настъпили здравни неблагополучия вследствие на неправомерно използване на публикуваните тук информационни материали.

Follow by Email

П.А.*-политически анекдот.
Публикуваната в този сайт информация е за общообразователни цели, и не следва да служи за самостоятелно поставяне на диагноза и започване на самолечение. Сайтът не носи отговорност при настъпили здравни неблагополучия вследствие на неправомерно използване на публикуваните тук информационни материали.